[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/eu4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/100x73\/eu4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/eu4.jpg","size":"35.01","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

Livno: Produžen rok za prijavu na Javni poziv korisnicima bespovratnih sredstava

Produžen je rok za podnošenje prijava na Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava kako bi se ublažio negativan utjecaj covid-19 na poljoprivrednoprehrambeni sektor u Bosni i Hercegovini, a koji je objavio projekt Europske unije EU4Business,  izvjestili su iz Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ).

Na Javni poziv, vrijedan 1.8 milijuna maraka, mogu se prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća, obrti/poduzetnici i/ili zadruge s uspostavljenom mrežom kooperanata/individualnih poljoprivrednih proizvođača koji se bave proizvodnjom i/ili otkupom i/ili skladištenjem i/ili plasmanom svježih poljoprivrednih i gotovih prehrambenih proizvoda ili proizvodnjom i/ili otkupom i preradom, skladištenje i plasmanom poljoprivrednoprehrambenih proizvoda.

Putem ovog Javnog poziva projekat EU4Business želi doprinijeti ublažavanju posljedica pandemije covid-19 kroz podršku smanjenju i optimizaciji operativnih troškova, održavanju produktivnosti, likvidnosti i konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora u BiH,  stabilizaciji postojećih lanaca vrijednosti, te promoviranju prakse održivog razvoja uključujući bolje upravljanje prirodnim resursima i očuvanje okoliša i zaštitu ljudi.

Rok za podnošenje prijava produžen je do ponedjeljka, 8. lipnja do 15.00, navodi se u priopćenju.  

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!