[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2023\/08\/29\/raiffeisen-prvacici.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2023\/08\/29\/100x73\/raiffeisen-prvacici.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2023\/08\/29\/raiffeisen-prvacici.png","size":"1,291.04","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Magazin / Čitaj, saznaj

Lijepa sjećanja na prvi dan škole su moguća: Raiffeisen uručio poklone prvačićima zaposlenika

 Raiffeisen banka prepoznaje važnost trenutaka koji se pamte cijeli život. Polazak u prvi razred predstavlja jedan takav trenutak u životu svakog djeteta, ali i roditelja. Osim što predstavlja početak formalnog obrazovanja, otvara i vrata novim avanturama, spoznajama i prijateljstvima. Za roditelje je ovaj trenutak povezan sa radošću, ponosom ali i nešto sjete jer dijete tako brzo raste.

Upravo iz tog razloga je Raiffeisen banka je odlučila biti dio ovog posebnog događaja i podijeliti radost sa kolegama i obezbijediti ruksake sa školskim priborom za 65 najmlađih članova Raiffeisen porodice koji kreću u prvi razred osnovne škole, a prvog dana nove školske godine roditeljima prvačića omogućiti dan plaćenog odsustva. Ovo plaćeno odsustvo omogućit će roditeljima da obilježe poseban trenutak ispraćaja svoje djece za prvi dan škole.

Raiffeisen tim svim školarcima želi uspješan početak nove školske godine. Učinimo lijepa sjećanja na prvi dan škole mogućim, poručuju.

 

 

 

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji.  

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Amra Tabaković (033 287 655, [email protected])

Irma Ahmetspahić (033 287426, [email protected])

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!