[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/03\/yy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/03\/100x73\/yy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/03\/yy.jpg","size":"57.03","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Legendarni Medžik krstari Jadranom u jahti od 150 miliona dolara

U Split je stigao Irvin Medžik Džonson, legendarni plej Los Anđeles Lejkersa i jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Kako javlja "24sata.hr", Medžik je u Split došao na mega jahti Akvila dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 miliona dolara.

Na brodu može da bude samo 12 gostiju, uz čak 28 članova posade. 

Medžik, njegova porodica i prijatelji u Splitu bi trebalo da se zadrže nekoliko dana, nakon čega plovidbu nastavljaju prema drugim destinacijama na Jadranu.

Džonson je nakon košarkaške karijere postao je vrlo uspješan poslovni čovjek čije se bogatstvo procjenjuje na čak milijardu dolara.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!