[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/07\/xk.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/07\/100x73\/xk.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/07\/xk.jpg","size":"92.82","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kid produžio ugovor sa Dalasom

Košarkaški klub Dalas Maveriksi i trener Džejson Kid potpisali su novi višegodišnji ugovor, saopštio je danas tim.

"Uzbuđeni smo što će trener Kid nastaviti da vodi nač tim tokom narednih godina. Kid je dooveo naš tim do dva nastupa u plej-ofu u tri sezone i radujemo se nastavku saradnje", izjavio je suvlasnik Dalasa Patrik Dumont.

Dalas je ove sezone u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije eliminisao Los Anđeles Kliperse, a u polufinalu Zapada će se sastati sa Oklahomom.

"Poznajem Džejsona dugo vremena i ne mogu da zamislim boljeg, kvalifikovanijeg trenera koji bi vodio ovaj tim u budućnosti. Zaslužio je povjerenje i poštovanje naših igrača i radujem se što ću raditi zajedno sa njim", izjavio je generalni direktor Dalasa Niko Harison.

izvor:Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!