[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xt.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/100x73\/xt.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xt.jpg","size":"66.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Jokić: Nije me briga za MVP zvanje

Gostovaće ekipi Finiksa, koja ih je u prošlosezonskom plej ofu eliminisala u polufinale Zapadne konferencije rezultatom 4:0.

U centru pažnje američkih medija je naravno Nikola Jokić, koji je prošle godine bio izabran za najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone (MVP). Na pitanje da li osjeća dodatni pritisak zbog toga što brani zvanje MVP-ija, Jokić je kratko odgovorio.

Iskreno, uopšte me nije briga za to“.

Nikola je govorio o svom direktnom rivalu u meču protiv Finiksa, Deandre Ajtonu.

Sjajan igrač. Veoma je talentovan i željan da uči. Ima veliko poverenje i saigrača i trenera i pred njim je izuzetna karijera“, istakao je Jokić.

U predsezoni Denver je izgubio četiri od pet mečeva. Slavio je samo u poslednjoj provjeri protiv Oklahome i to nakom produžetaka.

Nagetsi će i na startu ove sezone biti lišeni pomoći sjajnog beka Džamala Mareja, koji se još oporavlja od operacije koljena. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!