[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/07\/download.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/07\/100x73\/download.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/07\/download.jpg","size":"29.62","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Izložba sportskih fotografija iz ženske perspektive fotoreporterke Ines Lučić

U pub galeriji “Cvrčak i mrav” u Sarajevu u petak će biti otvorena prva izložba sarajevske fotoreporterke Ines Lučić.

Izložba “Momenti sa zelenih terena” je drugačija jer se na fotografijama vidi kako fudbal izgleda iz ženske perspektive. 

Ovo je prva samostalna izložba Ines Lučić, a u pitanju su fotografije nastale na fudbalskim utakmicama kroz koje je Ines i naučila da radi ovaj umjetnički posao.

Na fotografijama koje će predstaviti su uglavnom utakmice reprezentacije BiH i fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar. 

 

Otvorenje izložbe će biti upriličeno 8. januara, u 19 sati, u pub galeriji Cvrčak i mrav u Sarajevu.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!