[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/26\/zastavabih.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/26\/100x73\/zastavabih.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/26\/zastavabih.jpg","size":"87.86","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

HKD Napredak čestitao Dan neovisnosti BiH

Povodom  Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine, čestitku svim narodima, građankama i građanima Bosne i Hercegovine u zemlji i inozemstvu uime Središnje uprave Hrvatskog kulturnog društva Napredak i u svoje osobno ime uputio je predsjednik Društva Nikola Čiča.

-Prvi ožujak se obilježava kao podsjećanje na dan kada su građani BiH iskazali želju da žive u suverenoj i neovisnoj Bosni i Hercegovini. Državi jednakopravnih konstitutivnih naroda, drugih naroda i građana koji žive u BiH.

Želimo u budućnosti vidjeti prosperitetnu Bosnu i Hercegovinu, u koju će se vraćati, a ne iz nje odlaziti, svi oni koji su za suverenost i neovisnost, kao i jednakopravnost, ali i oni koji će svojim znanjem i umijećem voditi Bosnu i Hercegovinu samo naprijed - poručio je  predsjednik HKD Napredak Nikola Čiča.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!