[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/xh.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/100x73\/xh.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/xh.jpg","size":"104.23","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Haland zbog povrede propušta duel protiv Brajtona

Napadač Mančester sitija Erling Haland propustiće zbog povrede sjutrašnji duel svoje ekipe protiv Brajtona u Premijer ligi.

Siti će gostovati Brajtonu u zaostalom meču 29. kola engleske Premijer lige.

Haland, prvi strijelac Premijer lige sa 20 golova, zbog povrede propustio je i meč polufinala FA kupa protiv Čelsija u subotu.

Norvežanin je povredu doživio tokom revanš meča četvrtfinala Lige šampiona, u kojem je Siti eliminisan poslije izvođenja penala od Real Madrida.

"Erling (Haland) nije spreman. Nije mnogo ozbiljno, ali će morati da propusti utakmicu protiv Brajtona", izjavio je trener Sitija Pep Gvardiola.

Siti je na trećem mjestu Premijer lige, sa četiri boda manje, ali i dvje utakmice manje, od prvoplasiranog Arsenala, i bodom manje i utakmicom manje od drugoplasiranog Liverpula.

izvor;Vijesti,me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!