[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ro.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/100x73\/ro.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ro.jpg","size":"340.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Golman Manchester Uniteda trenirao samo sat nakon što je imao sudar

Rezervni golman Manchester Uniteda, Sergio Romero, doživio je ozbiljnu saobraćajnu nesreću sa svojim Lamborghinijem . Međutim, samo sat kasnije trenirao je sa saigračima.

Romero se automobilom zaletio u svoje zaštitno vozilo zbog neprilagođene brzine  i praktično prošao kroz njega. Zaustavilo ga je drvo koje je bilo odmah iza ograde, a koje je podigao u zrak uslijed spuštanja automobila.

Glasnogovornik Manchester Uniteda potvrdio je da je rezervni golman imao prometnu nesreću, ali je također ostavio automobil netaknut i kasnije normalno trenirao sa saigračima.   izvor;gol.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!