[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/100x73\/ar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ar.jpg","size":"256.48","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Arsenal je ostavio dušu na Hajberiju

Arsenal je na Hajberiju igrao do 2006. godine, kada je prešao na novi, veći stadion.

"Imali smo stadion nalik Enfildu, imali smo dušu. Onda smo sagradili novi i nikada nismo uspjeli da nađemo to nešto. Verovatno iz bezbjednosnih razloga. Ali atmosfera nikada nije billa ista", rekao je francuski stručnjak.

Arsenal se muči ove sezone i trenutno je 10. u Premijer ligi.

S druge strane, Liverpul je na dobrom putu da ponovi rezultat Vengerovog tima koji je bio nepobjediv u sezoni 2003/04.

"Pogledajte koliko golova daju, a koliko primaju. Vrlo su dobri. Igraju inteligentan fudbal, njihovi igrači donose pametne odluke na terenu. Tako nešto je jako teško dostići, jer je potrebno da iz ekipe nestane strah od poraza", dodao je Venger. 

                                                                                                                                                                                                                                   izvor; sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!