[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/xxs_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/100x73\/xxs_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/xxs_2.jpg","size":"102.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Fudbal i klađenje

"The Athletic" je ranije saopštio da im je poznat identitet igrača, ali da zbog poštovanja privatnosti nijesu željeli da otkriju

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) istražuje jednog fudbalera Arsenala zbog žutog kartona dobijenog ranije ove sezone.

Kladionice su ranije tokom sezone upozorile FA na veliku svotu novca uplaćenu na igru da će fudbaler londonskog kluba dobiti žuti karton na jednom meču. Nakon toga je FA pokrenuo istragu.

Vijest je prvi objavio "The Athletic", dok "Sky" navodi da im je iz FA saopšteno da su svjesni trenutne situacije i da je istražuju.

"The Athletic" je ranije saopštio da im je poznat identitet igrača, ali da zbog poštovanja privatnosti nijesu željeli da otkriju.

Iz Arsenala su odbili da komentarišu ove navode. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!