[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xs.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/100x73\/xs.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xs.jpg","size":"103.01","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Arsenal produžio ugovor sa iskusnim vezistom

Vezista Arsenala Žoržinjo je produžio ugovor sa londonskim klubom.

Arsenal nije naveo detalje ugovora, a britanski mediji javljaju da je saradnja produžena na godinu, do ljeta 2025.

Italijanski reprezentativac je ove sezone odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima, a jedini gol postigao je protiv Lansa u Ligi šampiona.

„Veoma sam srećan što ostajem. Moja porodica je srećna, lijepo smo se privikli i mislim da imam još toga da uradim u dresu Arsenala”, rekao je Žoržinjo za klupski sajt.

Zadovoljan je i menadžer Mikel Arteta.

„On je važan član naše ekipe, pravi uzor sa liderskim vještinama i jedinstvenog stila igre koji svakoga na terenu čini boljim. Zadovoljni smo što su Žorži i njegova porodica posvećeni klubu i uzbuđeni smo što zajedno nastavljamo ovo putovanje”, istakao je Arteta.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!