[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xw.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/100x73\/xw.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xw.jpeg","size":"66.44","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Graham Potter odbio višestrukog prvaka Evrope

Engleski nogometni menadžer Graham Potter i dalje nije dočekao pravu ponudu, pošto je odlučio da odbije Ajax.

Četvorostruki prvak Evrope sedmicama unazad pregovarao je sa Potterom, koji je bio veoma zainteresovan, ali, kako prenose britanski mediji, nakon što je detaljnije upućen u projekat, odlučio je da nije pravi momenat da preuzme Ajax. 

Poter je bez posla od kako je prošlog aprila dobio otkaz u Chelseaju, kada ga je nasljedio Frank Lampard. 

On je prethodno uspješno vodio Brighton, imao je ponude Crystal Palacea i navodno Manchester Uniteda, ali konkretnih poteza nije bilo.

Da li Potter čeka ponudu iz Premier lige ili neki ambiciozniji izazov nego što je u Ajaxu.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!