[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/29\/oki-fantomi.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/29\/100x73\/oki-fantomi.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/29\/oki-fantomi.jpg","size":"128.12","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Fantomi jesenji prvaci BiH u sjedećoj odbojci

Odbojkaški klub invalida (OKI) Fantomi pobijedil su danas u Sarajevu gradskog rivala OKI Spid rezultatom 3:1 u setovima čime su osvojili titulu jesenjeg prvaka Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci.

Trener Fantoma Ševko Nuhanović zadovoljan je svim segmentima igre koju su pokazali njegovi igrači.

- Odlično smo igrali. Utakmice sa Spidom uvijek imaju motiv više. Moji igrači su bili nadmoćni skoro cijelu utakmicu. Izgubili smo taj jedan set, ali bitna je pobjeda na kraju. Nadam se da ćemo na kraju sezone osvojiti titulu prvaka BiH - rekao je Nuhanović.

Utakmica je odigrana bez publike, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, saopćeno je iz OKI Fantomi.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!