[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/18\/fna-112902.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/18\/100x73\/fna-112902.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/18\/fna-112902.jpg","size":"462.49","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Emina i Aleksa sljedeće nedjelje ponovno šetaju Mostarom

Turistička atrakcija "Šetnja Emine i Alekse" koja je organizirana jučer uličicama Starog grada i na Staro mostu u Mostaru, bit će ponovljena i sljedeću nedjelju, 24. Studenoga, od 11 do 13 sati.

Eminu i Aleksu "oživjeli su" mladi mostarski glumci Nina Popović i Ivan Skoko, a njima su zahvalili i pojedini vodiči koje su s turističkim grupama sreli u Starom gradu.

Obogaćivanje zabavno-kulturne ponude za turiste prepoznato je kroz projekt Sunčana strana Federacije BiH, koji se realizira u suradnji agencija PRimera iz Mostara i Obala Art Centar iz Sarajeva, a sufinancira ga Federalno ministarstvo okoliša i turizma, priopćili su organizatori.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!