[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/policija-traka-nesreca02.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/100x73\/policija-traka-nesreca02.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/policija-traka-nesreca02.jpg","size":"241.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Eksplozija u Tuzli - Poginuli supružnici, povrijeđen njihov sin

Od posljedica eksplozije koja se jutros dogodila u naselju Paša Bunar u Tuzli smrtno su stradali supružnici, a njihov sin A.Z. (1999.) je povrijeđen i smješten u bolnicu, izjavio je za Fenu portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Pretpostavlja se da je riječ o ubistvu i samoubistvu mada to nije potvrđeno.

Vijest da su dvije osobe smrtno stradale a jedna povrijeđena od posljedica eksplozivne naprave u stambenom objektu u tuzlanskom naselju Paša Bunar potvrdila je i glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Eksplozija je policiji prijavljena jutros u 7.23 sati, kazala je.

Uviđaj je u toku.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!