[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/100x73\/yy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yy.jpg","size":"66.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Džerard o Lampardu: Znamo istoriju Čelsija, nisam iznenađen

Klub sa Stamford Bridža je u ponedeljak saopštio da, posle 18 meseci, prekida saradnju sa Lampardom.

„Krivo mi je zbog Frenka, on je moj bivši saigrač, neko koga izuzetno poštujem. Znajući ga, brzo će se vratiti. Sigurno će ovo vrijeme provesti sa porodicom“, rekao je Džerard.

„Razočaran sam zbog njega. Mislio sam da je ovo brza odluka, s obzirom na pozitivan rezultat u FA kupu za vikend. Ali ne znam detalje. Ne znam kakvi su odnosi u klubu. Čelsi je mogao da mu pruži podršku tokom teškog perioda, umjesto da mu daju otkaz. Ali znamo kakvu istoriju ima Čelsi, pa to nije ni iznenađenje“.

Očekuje se da Plavci u najkraćem roku imenuju novog menadžera, a sve izvesnije je da će to biti Tomas Tuhel.

izvor;Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!