[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/26\/kokain-droga.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/26\/100x73\/kokain-droga.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/26\/kokain-droga.jpg","size":"121.87","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Drač: Zaplijenjeno 45,5 kilograma heroina, 2 osobe uhićene

U policijskoj akciji "Portez" u luci Drač zaplijenjeno je 45,5 kilograma heroina i uhićene su dvije osobe.

U kamionu koji je prevozio krom namijenjen talijanskom tržištu pronađena su sakrivena 43 pakiranja, za koja se sumnja da je heroin, ukupne težine 45,5 kilograma, prenio je Tanjug.

Stalna operativna grupa koja djeluje u luci Drač nastavlja istražne radnje u cilju potpunog rasvjetljivanja slučaja i identifikacije i uhićenja drugih osoba umiješanih u tu kriminalnu aktivnost.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!