[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/06\/dodik-kavalec.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/06\/100x73\/dodik-kavalec.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/06\/dodik-kavalec.jpg","size":"328.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Dodik na sastanku sa Kavalec: Da se dođe do dogovora u BiH

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik razgovarao je juče u Sarajevu s šeficom Misije OSCE-a u BiH Kathleen Kavalec kada su konstatirali da su BiH i OSCE imali dobru saradnju svih ovih godina, koju žele nastaviti  i ubuduće.

Dodik je dao punu podršku projektima koje provodi Misija OSCE-a u BiH i pozdravio sugestiju Kavalec da se učine dodatni napori kako bi se zastoj u formiranju vlasti u BiH što prije uklonio te kako bi zemlja mogla normalno funkcionirati.

Srpski član Predsjedništva BiH Dodik je rekao da su i ambasadori Quinte u BiH na nedavnom sastanku s članovima Predsjedništva BiH inzistirali na dijalogu, rečeno je u saopćenju Predsjedništva BiH.

Naglasio je da se on također zalaže za dogovor, navodeći da ne čini ništa niti će činiti da bi se pogoršala situacija, nego naprotiv, da se dođe do dogovora kako bi BiH mogla normalno funkcionirati i kako bi se mogle implementirati i univerzalne evropske vrijednosti u BiH.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!