[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/24\/policija-29.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/24\/100x73\/policija-29.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/24\/policija-29.jpg","size":"301.99","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Dječak iz Kneževa stradao od strujnog udara

Četrnaestogodišnji D.D. iz Kneževa stradao je sinoć od strujnog udara na izletištu Paunovac, u toj općini, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Dječak je stradao nakon što se, oko 20.00 sati, popeo na metalni stub visokonaponske elektro-mreže te ostvario kontakt sa električnom žicom koja je bila pod naponom, nakon čega je došlo do strujnog udara.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Tanja Mrđa, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kneževo.

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!