[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/04\/08\/dogs-trust-druzenjee.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/04\/08\/100x73\/dogs-trust-druzenjee.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/04\/08\/dogs-trust-druzenjee.png","size":"511.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
POZITIVNA BIH / Pozitivna.bih

DANAS: Prvo veliko Dogs Trust druženje u Sarajevu uz nagradno izvlačenje

Dogs Trust danas, petak, 8.4.2022. godine, organizuje prvo veliko post-covid druženje u Sarajevu, na lokaciji Bina, Vilsonovo šetalište, sa početkom u 17 sati!

Na druženje su dobrodošli vlasnici i ljubitelje pasa, ljubimci koji bez stresa mogu podnijeti gužvu i druge pse, naši BFF-ovi, djeca, roditelji, nastavnici, i svi drugi prijatelji!

- Za ovu priliku, pozvali smo učesnike da sudjeluju u nagradnom izvlačenju i dobiju šansu da osvoje:

  • 15 kupona u vrijednosti od 50 KM za potrepštine psa u Zoo Centru Sarajevo
  • 5 tableta - Samsung Galaxy Tab A 8"
  • 10 udobnih Dogs Trust kreveta za pse- poručuju organizatori.

Dobitnike će radi fer igre biti izvučeni putem www.random.org.

Važno je naglasiti da će dobitne nagrade biti uručene samo dobitnicima koji budu prisutni na događaju.

" Svi posjetioci će sa sobom ponijeti korisne poklone, a u toku događaja će saznati o našem novom pristupu, programima, konsultirati se sa našim trenerima iz Škole za pse, veterinarima, te načinima kako i oni mogu doprinijeti humanom i trajnom rješenju problema napuštenih pasa.

Najmlađi posjetioci će moći sudjelovati u edukativno-zabavnoj radionici i na zabavan način naučiti o psima, a posebno kako da budu što sigurnija u blizini ili u kontaktu sa njima, a kući će otići sa zanimljivim poklon paketima!", poručuju iz Dogs Trusta.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!