[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/04\/hadzifejzovic-corovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/04\/100x73\/hadzifejzovic-corovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/04\/hadzifejzovic-corovic.jpg","size":"63.69","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Regija

Ćorović Hadžifejzoviću: Srbija nije država, Vučić će ući u istoriju kao njen grobar

"  Vučić će ući u istoriju, u anale Srbije kao njen grobar! Vučić ne želi da on više nema kontrolu! On uveliko nema kontrolu nad državom, ovo je raspad Srbije! Mi nemamo sistem, institucije ni državu! Srbija je ljuštura, balon od sapunice, Srbija nije država! Mi nismo država, nego sprdnja!" , kazala je za Face tv Aida Ćorović, aktivistica za ljudska prava iz Novog Pazara koja već nekoliko godina živi u Begradu. 

Senad: Ako Srbija nije država, šta je Sandžak u Srbiji koja nije država?

Aida: Ovo je tretman prema građanima Srbije. Isto je u Vranju, Loznici, Užicu! Briga njega za ljudske živote, sve je dehumanizovano!

Svi koji nisu na strani SNS-a su građani drugog reda! On je Kapo di Kapi, on odlučuje šta smije da se kaže! Lažna slika da Srbija dobro živi mora da se njeguje! Beograd je Srbija i tu se sve dešava! Beograd se maćenhinski odnosi prema ostatku Srbije!

Senad: Zašto je takav prema Sandžaku kada su Bošnjaci njemu i njegovim partnerskim strankama dali glasove?

Aida: Takav je prema svima!

Ne možete s kriminalcima, spervertiranim u bolesnim umovima da igrate fer igru! Nijedan vladar Srbije u njenoj novijoj historiji nije uradio ovoliko zlo koliko Vučić, najgori vladar je od njenog postojanja! On je od jedne radikalčine, primitivnog neuspjelog navijača postao Evropejac, ali iz njega nikada nije izašao onaj autentični nacionalnista! On je u srcu i duši autentični nacionalista! Vučić ne želi da bilo koja manjina ima odnose sa svojom maticom, osim ako od te matice nema koristi! Srbiaj dobila ogroman broj donacija, puno novca za koji ne znamo gdje je, vlast će sve te donacije pokrasti!

Senad: Ocrnili ste Vučića, a on Vam je ipak nudio posao.

Aida: Vučić ne može da me kupi, to što ja imam ne može platiti, mnogi ljudi s gorčinom progutaju njegove ponude i ucjene! Mogla sam dobiti dobro plaćen posao, ali nisam mečka božana za pokazivanje da me vodi po sramnim skupovima!

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!