[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/17\/130520-predsjednistvo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/17\/100x73\/130520-predsjednistvo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/17\/130520-predsjednistvo.jpg","size":"75.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Članovi Predsjedništva BiH na SEECP samitu u Antaliji

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik predvodi delegaciju Bosne i Hercegovine na Samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP), koji će biti održan danas u Antaliji.

Predsjedavajući Dodik i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović sastat će se sutra na marginama Samita s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom.

Istog dana bit će održan Antalijski diplomatski forum (ADF) o temi "Inovativna diplomatija: novo doba, novi pristupi", na kojem će učestvovati predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH.

Na marginama Antalijskog diplomatskog foruma članovi Predsjedništva BiH će se sastati s visokim predstavnikom za vanjske poslove i sigurnosnu politiku EU Josephom Borelom, najavljeno je iz bh. Predsjedništva.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!