[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/07\/rr.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/07\/100x73\/rr.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/07\/rr.jpeg","size":"67.61","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Cityjev igrač u izolaciji imao orgije pa ga napala prostitutka

Kyle Walker napravio je skandal kršenjem izolacije, i to tako što je platio dvije prostitutke kako bi napravio zabavu u svom stanu.

Sve to izašlo je u engleskim medijima prije dva dana pa sada Walkeru prijeti i izbacivanje iz engleske reprezentacije, pišu tamošnji mediji.

Nestašni defenzivac Manchester Cityja, spomenimo i to prije svega, prije dva mjeseca prevario je suprugu Annie Kilner s njezinom najboljom prijateljicom. Napravio joj je dijete i rastao se od žene, no ni to ga nije smirilo.

Sada mu novi problem stvara Louise McNamara, jedna od eskort dama koja je bila na zabavi kod Walkera. Objavila je i njegove golišave fotografije, a onda mu zapaprila.

"Radim za jednu agenciju u Manchesteru. Šef me nazvao i rekao mi da klijent visokog profila traži društvo. Otišla sam na adresu, tamo je bila još jedna djevojka. Dočekao nas je prijatelj vlasnika stana za kojeg nisam odmah znala tko je. Imam neke fotografije", prenosi The Sun.

izvor: index.hr

foto:24.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!