[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/13\/plazma.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/13\/100x73\/plazma.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/13\/plazma.jpg","size":"514.01","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Četvrti dan SFF-a započeo Festivalskim Plazma doručkom

Za sve novinare i posjetioce 24. Sarajevo film festivala brend Plazma je jutros, treću godinu zaredom ispred Narodnog pozorišta, organizovao doručak sa Plazma slasticama i specijalitetima poznatog bh kuhara Nihada Mameledžije.

plazma-2.jpg

- Ovo je treći put kako je brend Plazma, kompanije Bambi jedan od sponzor Sarajevo film festivala jer smatramo da jaki brendovi trebaju da sarađuju jedni s drugima. Saradnja je normalan slijed okolnosti. Ove godine smo imali više aktivnosti na samom SFF-u jer smo organizovali i koktel druženje za zvanice festivala, ali i druge aktivnosti. Ovo već prerasta u tradiciju jer i Plazma raste sa SFF-om i sasvim sigurno ćemo nastaviti saradnju i dalje – kazao je za portal Start Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Podijelite ovaj članak!