[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/xc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/100x73\/xc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/xc_1.jpg","size":"61.20","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ćavi ne bi da pogazi riječ, Barsa ne želi da ga se odrekne

Od 27. januara i teškog domaćeg poraza od Vljareala - 3:5, Barselona ne zna za poraz. To je 12 utakmica, a salčvial ej u pet poslejdnjih mečeva. Posljednji na Parku prinčeva nmad PSŽ-om - 3:2.

Ćavi je tok 27. januara donio definitivnu odluku da na kraju sezone napušta klub, ali...

U međuvremenu je mlada ekipa podigla nivo igre, svi u Barseloni se nadaju da će ikona kluba promijeniti odluku..

Prema Diario Sportu, Barsa će učiniti sve da Ćavi ostane i nastavi projekt. U klubu vlada optimizam jer trener djeluje srećno i ponosno na ekipu koja raste sa mladim igračima.

Predsjednik Barse Đoan Laporta prekos aradnika odavno pritiska na Ćavija da preispita odluku, ali ga istovremeno isuviše poštuje da bi vukao ishitrene poteze.

No, sada Laporta želi obaviti detaljan razgovor s trenerom kako bi ga ubijedio da ostane.

Očekuje se da Ćavi konačnu odluku donese nakon El Klasika 21. aprila.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!