[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/04\/03\/nenad-canak.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/04\/03\/100x73\/nenad-canak.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/04\/03\/nenad-canak.jpg","size":"320.47","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Kuda vodi radikalizam

ČANAK ŽESTOKO NAPAO MARIĆA: "Napravio si HOT LINE za srpske ratne zločince,..

Gost današnje emisije "Dobro jutro, Srbijo" bio je lider LSV Nenad Čanak, a atmosfera u studiju je dovedena do usijanja. Naime, Čanak je napao voditelja Milomira Marića, zato što, kako kaže, dovodi u emisiju ratne zločince, prenosi Slobodna Bosna.

- Kako spavaš, Milomire Mariću? Grize li te savest, Milomire Mariću? Da li se osećaš zapostavljeno? Pitam zbog podočnjaka. Čuo sam da se sprema pohod na Pink. A po količini ratnih zločinaca koje ti ovde ugošćavaš, Pink je Pepa Prase za ovo što ti radiš. I niko neće da dođe da ti pravi demonstracije ovde, a sto puta si to više zaslužio od Pinka - rekao je Čanak.

- Tebe je Željko Mitrović poslao da usmeriš demonstrante ka nama? Oni znaju da sam ja dobar Srbin - upitao je Marić.

- Pa ne znam, ima i loših. Ja puštam i loše Srbe. Evo, ti možeš da gostuješ kad hoćeš, kazao je Marić.

UGOSTITELJ RATNIH ZLOČINACA

- Ti si čovek ugostitelj ratnih zločinaca, a niko ne pravi demonstracije. Sumnjam da imaš tajni dogovor da se praviš da si ugostitelj ratnih zločinaca, a zapravo radiš za opoziciju - rekao je Čanak.

Potom je lider LSV optužio Marića da drži "hot lajn za ratne zločince".

- Čoveče, puštao si u program Ratka Mladića.

- Čovek se javio svom sinu, kako da ga ne pustim?

- Pa je l' ne može da mu se javi kući nego mora kod tebe? Ti ovde imaš hot lajn za ratne zločince - rekao je Čanak.

Marić je rekao da se njemu obraćaju svi koji nemaju kom drugom, a Čanak ga je zatim upitao što se ne zamonaši.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!