[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/aleksandar-hemon-moji-roditelji-final.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/100x73\/aleksandar-hemon-moji-roditelji-final.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/aleksandar-hemon-moji-roditelji-final.jpg","size":"620.36","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Buybook najavljuje promociju nove knjige Aleksandra Hemona

Izdavačka kuća Buybook najavljuje promociju knjige Aleksandra Hemona Moji roditelji: Uvod. Autobiografska knjiga jednog od najistaknutijih američkih pisaca bh. porijekla, upravo će na dan promocije ugledati svjetlo dana. Promocija će se održati u četvrtak, 15. augusta 2019. u 20:00 sati u Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti BiH. Razgovor s autorom vodit će Kristina Ljevak.

Izdavačka kuća Buybook kao ekskluzivni izdavač djela Aleksandra Hemona za Bosnu i Hercegovinu, dosad je objavila pet njegovih knjiga. Novi naslov Moji roditelji: Uvod prevela je Irena Žlof, Buybookova saradnica i dugogodišnja prevoditeljica Hemonovih dijela. Knjiga će ubrzo biti dostupna u Buybookovim knjižarama i knjižarskoj mreži širom BiH, kao i putem Buybookovog web shopa www.buybook.ba.

Nakon promocije autor će čitateljima potpisivati knjigu, koja će biti dostupna po promotivnoj cijeni

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!