[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/06\/30\/xfgh.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/06\/30\/100x73\/xfgh.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/06\/30\/xfgh.jpg","size":"71.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bez njih bih radio u McDonaldsu

Poznata je priča o siromašnom portugalskom dječaku iz Madeire, koji je napustio školu kako bi ostvario san i postao profesionalni nogometaš. I to ne bilo kakav. Jedan od najboljih u povijesti nogometa

Profesionalnu karijeru započeo je u sezoni 2002./03. u lisabonskom Sportingu i eto traje već 21 sezonu. Sljedeća će mu biti 22.

Prvu i jedinu na domaćoj sceni odigrao je u zeleno-belom dresu lisabonskih Lavova, a onda redom šest u Manchester Unitedu , devet u Real Madridu, četiri u Juventusu i posljednju opet na Old Traffordu.

Danas ima 37 godina i bez obzira što se nalazi u odličnoj fizičkoj kondiciji sat polako otkucava kraj. Kad će on doći, još se ne zna, ali ono što se zna je tko će biti poslhednji klub u njegovoj karijeri.

“Karijeru ću završiti u Sportingu. Moram im se odužiti bar još jednom sezonom. Skautirali su me dok nitko nije vidio nešto posebno u meni, stvorili su me kao igrača i bez njih bih vjerojatno bio u McDonaldsu”, rekao je Ronaldo.

Slavni Portugalac je u seniorskoj konkureniciji zvanično postigao 698 klupskih golova i još 117 za A reprezentaciju Portugala.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!