[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xb_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/100x73\/xb_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xb_1.jpg","size":"50.03","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bellingham: Ovo je čarolija, brat me prvi put gledao u dresu Reala

Realov dragulj Jude Bellingham bio je presretan prolaskom u polufinale Lige prvaka.

“Ovo je nevjerojatno. Trenuci poput ovog su čarobni i sve se svodi na mentalitet. Kad si u ovakvim trenucima poput raspucavanja penalima hladnokrvan. To je čarolija”, rekao je Bellingham, koji nije bio među prvom petoricom izvođača penala Reala.

“To je bilo prekrasno. Moj brat je bio ovdje. Prvi me put gledao igrajući za Real. Jako sam ponosan na to.”

“Osjećam veliko olakšanje jer smo toliko puno toga uložili u utakmicu. Igrao sam protiv Cityja, misliš da si blizu i onda ti odjednom sve oduzmu. Moraš jako naporno raditi da ih pobijediš. Velika je nagrada pobijediti ovdje”, zaključio je Bellingham.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!