[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/bb.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/100x73\/bb.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/bb.jpg","size":"63.30","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Barcelona skrivala da je čak pet igrača bilo zaraženo koronavirusom; zbog toga će ih drastično kazniti

Čelnici nogometnog kluba Barcelona tajili su informaciju kako su čak petorica igrača, kao i dva člana stručnog stožera, bili pozitivni na koronavirus na prvom testu koji je napravljen u klubu još na početku pandemije koja je zahvatila i Španjolsku.

Do ove je informacije došao je katalonski radio RAC 1, uz napomenu kako niti jedan od petorice zaraženih nogometaša nije imao simptome virusa.U međuvremenu su se svi pozitivni na koronavirus izliječili i priključili se redovnim treninzima s ostatkom momčadi od kada je španjolska Vlada dozvolila povratak treninzima.

Problem je u tome što je Barcelona cijelo ovo vrijeme od javnosti tajila podatke o zaraženim igračima, nitko od predstavnika La Lige nije imao spoznaje o oboljelima i sad se s pravom postavlja pitanje kako će reagirati čelnici Primere na ovakav potez Katalonaca. Neki čak otvoreno prizivaju i drastičnu kaznu za Barcelonu jer je namjerno skrivala informacije o oboljelim igračima od javnosti.

Na Nou Campu su, navodi RAC 1, petoricu zaraženih nogometaša i još dvojicu iz stručnog stožera, izolirali te postupili prema svim propisanim protokolima.

Njihova imena za sada se ne otkrivaju, ali u klubu navodno postoji strah kako bi baš ta mala grupa igrača mogla biti osjetljivija na ozljede jer su u trenažnom postupku u zaostatku za ostalima jer su morali mirovati najmanje 14 dana...

izvor:tportal.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!