[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/apple-metallic-logo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/100x73\/apple-metallic-logo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/apple-metallic-logo.jpg","size":"55.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Nauka i tehnologija

Apple odabrao osobu koja će voditi misteriozni projekat

Glasine vezane za njihove nove proizvode sa kojima napdaju nova tržišta ponajviše se odnose na tri vrste proizvoda - pametne naočale, "lokator" sličan Tileu, i naravno Apple Car. No Tim Cook i Appleovi direktori možda imaju još nekih asova u rukavu. 

Glasine o tom misterioznom asu iz rukava, odnosno projektu su procurile ili se pojavile nakon što je kompanija promovisala Dana Riccia na novu ulogu u kojoj će se u potpunosti fokusirati na novi projekt. Da je riječ o nečemu velikom, možemo naslutiti po tome što će odgovarati direktno prvo čovjeku kompanije Cooku. Maštu ljubitelja Applea je zaniteresovao i sam Riccio koji je rekao da se veseli što se raditi na onome što najviše voli, i da će se fokusirati na nešto novo i predivno. 



Hoće li to “novo i predivno” možda biti rad na nadolazećem automobilu, pametnim naočalama ili u planu zaista imaju neki misteriozni projekat, naravno, nije htio reći, no nadamo se kako će se uskoro pojaviti barem nekakve glasine o tome.

Izvor: CNBC

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!