[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xdf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/100x73\/xdf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xdf.jpg","size":"73.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ako imamo penal, Mesi ga šutira i tačka, to je poštovanje

Teško je u Ligi šampiona, svaka utakmica je komplikovana. Kod kuće, pred našim navijačima ne toliko, ali kada igrate protiv dobrih timova uvek ćete biti u teškim trenucima. Nismo ni mi bili loši, mislim da smo imali neke dobre momente, ali i neke ne tako dobre“, izjavio je 22-godišnji Kilijan Mbape.

Zašto sam pustio Mesija da šutne penal? To je normalno, to je poštovanje. On je najbolji fudbaler na svjetu i privilegija je što igra za nas. To sam uvjek govorio. Ako je dosuđen penal za nas, Mesi ga šutira i tačka. Kada smo dobili drugi penal, Mesi mi je rekao da ga ja izvedem“, rekao je francuski ofanzivac, koji je u 90+4. minutu izveo jedanaesterac, ali je šutirao loše i lopta je otišla preko gola.

Naredni meč „Sveci“ igraju u nedelju u gostima protiv Olimpika u Marseju, a sledeći duel u Ligi šampiona očeuje ih trećeg novembra, kada će gostovati u Lajpcigu. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!