[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/rudnik-breza.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/100x73\/rudnik-breza.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/rudnik-breza.jpg","size":"611.54","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Adnan Kovačević poginuo na radnom mjestu u Rudniku Breza

Tridesetsedmogodišnji Adnan (Avde) Kovačević iz Breze, strojar na glavnom transportu u jami Sretno Rudnika mrkog uglja Breza, poginuo je danas oko 12.30 sati na svom radnom mjestu - potvrdio je Feni direktor tog rudnika Ćamil Zaimović.

Nesretnog Kovačevića pronašle su njegove kolege iz prve smjene te odmah obavijestili nadležne, koji su o tome izvijestili policiju.

-Glavni federalni inspektor Ferid Osmanović bio je na službenoj dužnosti u našem rudniku pa je odmah i sišao na mjesto nesreće - kazao je Zaimović, koji je dodao da se inspektor Osmanović još nalazi u jami.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!