[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/27\/abazovic-83209sa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/27\/100x73\/abazovic-83209sa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/27\/abazovic-83209sa.jpg","size":"85.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Regija

Abazović: Rješavanje slučaja ubojstva Duška Jovanovića prioritet crnogorske Vlade

Crnogorski premijer Dritan Abazović kazao je danas da je rješavanje slučaja ubojstva direktora i glavnog urednika podgoričkog Dana Duška Jovanovića na listi prioriteta aktualne vlade te da su spremni prihvatiti međunarodne stručnjake kako bi slučaj bio riješen.

Abazović je istaknuo kako se nada da će novo tužiteljstvo uraditi ono što prethodnici nisu, a trebali su uraditi.

"Da je bilo više volje u tom razdoblju, da su se dokazi tretirali na drugačiji način, mi bi danas obilježili ovaj dan s istinom tko je ubio Duška Jovanovića", rekao je Abazović, te dodao da se s promjenom vlasti prioriteti nisu mijenjali i da je ubojstvo Jovanovića i dalje visoko na toj listi.

Crnogorski premijer Dritan Abazović danas će prvi put od preuzimanja ove funkcije u okviru "premijerskog sata" u Skupštini Crne Gore odgovarati na pitanja zastupnika.

Kako prenosi Radiotelevizija Crne Gore, Abazović će odgovarati na pitanja o nastavku puta Crne Gore ka EU članstvu, ali i na pitanje "zašto se zastalo u borbi protiv organiziranog kriminala i zašto se ne nastavi s stavljanjem iza rešetaka ključnih nositelja vlasti, koje teško optužuju nalazi Europola.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!