[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/23\/denis-zvizdic8.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/23\/100x73\/denis-zvizdic8.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/23\/denis-zvizdic8.jpg","size":"52.97","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Zvizdić: Okrenimo se izgradnji međusobnog povjerenja i solidarnosti

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić uputio je, povodom Ramazanskog bajrama, čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim vjernicima u BiH i dijaspori.

- Upućujem vam iskrene čestitke povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama, sa željom da ga provedete  u zdravlju i miru.

U ovim teškim vremenima izazvanim pandemijom koronavirusa, Bajram je prilika da radost podijelite sa svojim porodicama, rodbinom i komšijama. 

Okrenimo se izgradnji međusobnog povjerenja i solidarnosti i svojim dobrim djelima doprinesimo  međusobnom zbližavanju, toleranciji i napretku - kaže se u čestitki zamjenika predsjedavajućeg  PDPSBiH Denisa Zvizdića, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!