[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/05\/yd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/05\/100x73\/yd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/05\/yd.jpg","size":"73.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zlatan i Miha priredili spektakl i zaparali uši

Najiščekivaniji duet San Rema se dogodio sinoć - Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović priredili su spektakl na glamuroznoj sceni italijanskog muzičkog festivala.

Izveli su pjesmu grupe Nomadi - "Io vagabondo" iz 1972. godine, prethodno upozorivši gledaoce da će im možda “parati uši”.

Nisu blistali, naravno, pogotovo Ibrahimović, ali sve je bilo jako simpatično...

Pomagali su im voditelji Amadeus i Fiorelo...

Ibrahimović je, inače, kasnio na festival, jer je tri sata bio zaglavljen na autoputu zbog udesa.

U San Remo je došao tako što je zamolio jednog motociklistu da ga prebaci.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!