[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/10\/100719-zenica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/10\/100x73\/100719-zenica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/10\/100719-zenica.jpg","size":"386.87","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Zeničanin ubio nevjenčanu suprugu

U kampu u zeničkom naselju Banlozi jutros rano pronađeno je tijelo ženske osobe R.F., koju je, navodno, ubio njen nevjenčani supug, koji je i uhapšen. Uviđajem rukovodi dežurni Kantonalni tužilac ZDK-a, a na licu mjesta su i policijski službenici MUP-a ZDK, ali za sada ni iz jedne institucije nema zvanične potvrde o počiniocu ubistva.

- Prema trenutnim informacijama kojima raspolaže Tužilaštvo, dogodilo se ubistvo. Uviđaj je u toku - kazala je za Fenu Asmira Redžić, stručni savjetnik-saradnik istražitelj Tužilaštva ZDK.

Ona je dodala kako će više informacija imati nakon obavljenog uviđaja, a o čemu će blagovremeno obavijestiti javnost.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!