[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/24\/210320-zenica5.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/24\/100x73\/210320-zenica5.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/24\/210320-zenica5.jpg","size":"120.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Zenica - Muškarac ubio ženu i dao se u bjekstvo

U zeničkom gradskom naselju Babina rijeka, juče oko 15.50 sati, dogodilo se ubistvo nepoznata ženske osobe - potvrdio je Feni dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Operativni MUP-a ZDK nije mogao potvrditi da se ubistvo desilo nakon bračne svađe, odnosno da je muž ubio ženu.

- Za sada samo možemo potvrditi da je došlo do pucnjave, u kojoj je smrtno stradala NN ženska osoba, u koju je pucala NN muška osoba. Smrt je na licu mjesta utvrdio ljekar Hitne pomoći Zenica, a uviđaj su izvršili pripadnici Odsjeka kriminalističke policije MUP-a ZDK i pod nadzorom dežutnog tužioca Kantonalnog tužilaštva ZDK- kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Muškarac koji je pucao iz vatrenog oružja nalazi se u bjekstvu i za njim se vrši intenzivna policijska potraga.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!