[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/au.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/100x73\/au.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/26\/au.jpg","size":"241.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Žena poginula na njemačkom autoputu nakon što je ispala iz automobila

Njemačka policija saopćila je u četvrtak da je žena poginula na autoputu u Bavarskoj nakon što je ispala iz automobila u pokretu dok je pokušavala da se prebaci u stražnji dio vozila kako bi čuvala svoju bebu.

Policija je saopćila novinskoj agenciji dpa da je 28-godišnja žena bila putnica u automobilu i ispala kroz otvorena vrata dok je pokušala da se provuče između dva sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi se brinula o djetetu starom nekoliko mjeseci, dok se automobil kretao Autobahnom A96 zapadno od Muenchena.

Policija navodi da je njen suprug vozio automobil i da je odmah nakon tragedije zakočio.

Ostalo je nejasno da li vrata nisu bila propisno zatvorena ili da su se nekako otvorila dok je žena pokušavala da se prebaci u stražnji dio automobila, prenosi Associated Press.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!