[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/22\/cetinje.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/22\/100x73\/cetinje.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/22\/cetinje.jpeg","size":"109.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

ZAVRŠENA OBDUKCIJA: Pet metaka u tijelu ubice sa Cetinja

Obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića pokazuje da je ubica sa Cetinja zadobio povrede po tijelu od pet ispaljenih metaka.

Obdukcioni nalazi za druga stradala lica još nisu dostavljeni, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

"Povodom događaja na Cetinju od 12. avgusta, Tužilaštvo u kontinuitetu preduzima brojne mjere i radnje u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja, a po naredbi tužilaštva obavljena je obdukcija i danas je dostavljen obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića, iz kojeg se zaključuje da je navedeno lice zadobilo povrede u predjelu tijela od pet ispaljenih projektila. Obdukcioni nalazi za druga stradala lica još nisu dostavljani, kao ni nalazi drugih veštačenja, tako da će se tek nakon dostavljanja svih nalaza vještačenja i objedinjavanja svih dokaza moći donijeti odluka u predmetu", navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Od čijeg metka je stradao - policajca ili sugrađanina Nenada Nena Kaluđerovića, utvrdiće istraga koja je u toku, prenose Vijesti.

Obdukcioni nalaz tijela Borilovića dostavljen je tužiteljki u petak, 19. avgusta, sedam dana nakon tragedije na Cetinju.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!