[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/aa_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/100x73\/aa_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/aa_1.jpg","size":"53.31","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zaraženi turski trener otpušten iz bolnice

Legendarni I turski trener Fatih Terim, koji je 23. ožujka primljen u bolnicu zbog zaraze koronavirusom, u dobrom je stanju i oporavljat će se u karanteni kod kuće.

Bivši trener Milana i izbornik Turske, a danas trener Galatasaraya poslao je poruku navijačima putem Instagrama. 

"Hvala svima na lijepim željama i posebno hvala liječnicima. Ovo je test koji će cijeli svijet morati proći. Neka Allah odluči u skladu sa svojim srcem. Iz svega ovoga naučio sam puno. Više ću cijeniti stvari nakon karantene i provoditi više vremena s obitelji i dragim ljudima", započeo je Terim."Opraštat ću više i pokušati biti manje tužan. Hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su uvijek uz mene. Ostanite kod kuće sve dok ovo traje, zaštitite se i poduzmite mjere opreza. U svakoj mojoj molitvi bit će ratnici koji se bore protiv ovog virusa, kao i svi zdravstveni radnici koji svoj život posvećuju kako bi sačuvali naše živote. Svim srcem im hvala na tome", zaključio je 66-godišnji Terim. 

izvor: index.hr

foto: twiter

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!