[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/05\/31\/fna-102907.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/05\/31\/100x73\/fna-102907.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/05\/31\/fna-102907.jpg","size":"292.82","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

Započela deveta Brending konferencija - U fokusu kreativnost i inovacije

Pod sloganom  “Hack the influence” i pokroviteljstvom Grada Sarajeva danas je u Historijskom muzeju u Sarajevu započela 9. Branding konferencija koja je i ove godine okupila vrhunske svjetske stručnjake iz oblasti brandinga, marketinških komunikacija i medija, te predstavlja paltformu koja objedinjuje znanje, ideje i pozitivnu, kreativnu energiju.

Agenda konferencije, koja je okupila više od 350 učesnika, pokriva oblasti poslovne strategije, kreativnosti, inspiracije, inovativnosti, a predavači  dolaze iz svjetskih kompanija, noseći sa sobom intenzivna iskustva u kojima su sadržane najveće nagrade advertajzinga, velike tržišne brojke i značajni poslovni rezultati.

Vesna Beganović, direktorica komunikacijske agencije Via Media, organizatora konferencije, kazala je za Fenu da su renomirani predavači i ove godine rado došli u Sarajevo s obzirom da je branding konferencija dovoljno narasla da postaje centar kreativnosti, mjesto gdje treba biti kada je riječ o trendovima i svemu onome što je bitno u procesu transormacije biznisa, tehnoloških inovacija, komunikacija i brendova.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!