[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/26\/vlada-hbz-zimsko-odrzavanje-cesta.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/26\/100x73\/vlada-hbz-zimsko-odrzavanje-cesta.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/26\/vlada-hbz-zimsko-odrzavanje-cesta.jpg","size":"73.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Za zimsko održavanje cesta u HBŽ-u 660.000 maraka

Nakon uspješno okončanog otvorenog postupka javne nabave, Uprava za ceste Hercegbosanske županije (HBŽ) sklopila je ugovor s poduzećem Livnoputovi d.o.o. Livno o zimskom održavanju županijskih/regionalnih cesta HBŽ-a u zimskoj sezoni 2020./2021. godine.

Vrijednost radova zimskog održavanja županijskih/regionalnih cesta Hercegbosanske županije u navedenoj zimskoj sezoni sukladno zaključenom ugovoru iznosi 661.833 maraka, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!