[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/kesic-dodik.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/100x73\/kesic-dodik.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/kesic-dodik.jpg","size":"56.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

(VIDEO)Zoran Kesić: Kako ste pobogu uopšte dozvolili da vam se dogodi jedan Milorad Dodik, leb te j..o

Zoran Kesić je u satiričnoj emisiji " 24 minute"  napravio analizu Milorada Dodika i " njegove blistave karijere koju je obilježilo nekoliko ključnih karakteristika ovoga lidera."

"Pre svega, to je svakako doslednoost. Pa kažem doslednost- već godinama dosledno menja mišljenje u zavisnosti od situacije. Gospodin Dodik pažljivo je birao političke prijatelje i nije ih menjao kako vetar duva već kako prođu na izborima. Izbori u Srbiji su zapravo izbori za novog najboljeg prijatelja"- objašnjava Kesić.

O njegovom odnosu prema ženama: 

" Osvedočeni je borac za pravo da ženi kaže što god mu padne na pamet. Odmerenost, kultura dijaloga i generalno poštovanje drugih ljudi uvek su izbijali iz ovog političara. Prosto, kuljali nezadrživo", kaže srbijanski komičar i voditelj emisije “24 minuta” Zoran Kesić .

 

Pogledajte VIDEO i ovu zanimljivu analizu:

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!