[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/11\/split-ubistvo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/11\/100x73\/split-ubistvo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/11\/split-ubistvo.jpg","size":"125.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

(VIDEO)Policija uhvatila dvojicu muškaraca vezano za ubistvo tri osobe u centru Splita

Dva su muškarca ubijena u Splitu nešto poslije 15h, objavio je Dalmatinski portal, navodeći kako jedan ubijeni motorista leži u Radmilovićevoj ulici, a drugi motorista na trgu Šperun u Varošu.Također se navodi kako je, osim dvojice ubijenih, još jedna osoba ranjena u Radmilovićevoj ulici te je ona prevezena u bolnicu, no oko dva sata kasnije objavljeno je kako je i ta osoba preminula.

Iz policije su za tportal oko 18.30 potvrdili da je 'jedna osoba privedena u svrhu istraživanja', no više informacija zbog osjetljivosti situacije nisu dali. Oko 18.45 potvrđeno je da je uhićena i druga osoba. Jedan je uhićen u Varošu, blizu mjesta ubojstva, a drugi u udaljenom kafiću Borsalino u četvrti Skalice. Kako tportal neslužbeno doznaje, policija je upala u kafić, gdje ih je osumnjičenik dočekao s članom obitelji i osobom za koju se pretpostavlja da je odvjetnik.

U međuvremenu je procurio video ubice nakon napada, koji je snimio prolaznik. U videu se vidi muškarac u crnom kako se mirnim korakom udaljava niz ulicu noseći u ruci pušku.

Prema pisanju Dalmatinskog portala, u centru Splita začulo se više hitaca, građani su u šoku, a priča se kako je jedan od dvojice ubijenih smaknut hicem iz puške.

Prema pisanju Dalmatinskog portala, u središtu Splita začulo se više hitaca, građani su u šoku, a priča se kako je jedan od dvojice ubijenih smaknut hicem iz puške.

Kako od očevica doznaje tportal, začula se pucnjava koja je zvučala 'kao najmanje dva rafala i onda još pojedinačni pucnjevi, a ljudi su se razbježali u panici tražeći zaklon'.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!