[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/20\/dr-merim-portrait.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/20\/100x73\/dr-merim-portrait.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/20\/dr-merim-portrait.jpeg","size":"53.08","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ljepota i zdravlje

Uskoro će biti održana 2. Evropska Konferencija o hidžami pod nazivom: Practicing Hijama „Towards Universal Standartization“

Uskoro će biti održana 2. Evropska Konferencija o hidžami pod nazivom: Practicing Hijama „Towards Universal Standartization“ koju organizuju Udruženje „Zdravlje Bosne- Healthbosnia“ i Udruženje Integrativne medicine u BiH, u saradnji sa IGSH (International Group for Studying Hijama).

Konferencija će se održati u subotu, 22. Maja 2022. u Kongresnoj sali Gazi Husrev-begove medrese.Predavači su ugledni profesori sa medicinskih fakulteta iz Velike Britanije, Turske i Egipta, a osim njih, on-line će se javiti profesori iz Kine, Kanade, Bahreina i Indonezije.

Spisak ljudi koji će učestvovati u radu konferencije: 

img-4263.jpg

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!