[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/policija-crna-gora-3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/100x73\/policija-crna-gora-3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/policija-crna-gora-3.jpg","size":"484.20","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Uhićen na osnovu međunarodne tjeralice Interpola Zagreb

Službenici Sektora kriminlaističke policije su postupajući na osnovu međunarodne tjeralice NCB Interpol Zagreb, lišili slobode Sašu Sinđelića (38) iz Republike Srbije, priopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

-Sinđelić je lišen slobode na osnovu međunarodne tjeralice NCB Interpol Zagreb koja je raspisana radi izdržavanja kazne zatvora po pravosnažnoj presudi u trajanju od 21 godinu na koju je osuđen zbog kaznenih djela ubojstva i teške krađe počinjenih na teritoriji Republike Hrvatske - navodi se u priopćenju policije.

Prema pisanju srpskih medija, Sinđelic je osuđen u Hrvatskoj na 21 godinu zatvora zbog ubojstva i krađe traktora, koje je počinio 2002. godine u Vukovaru, te je Hrvatska 1. lipnja 2017. uputila molbu Crnoj Gori za njegovo izručenje.

Sinđelić je proveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicijski pritvor.

RTCG podsjeća kako je Sinđelić svjedok suradnik u procesu koji je vođen protiv optuženih za pokušaj terorizma i nasilne promjene vlasti u Crnoj Gori, na dan parlamentarnih izbora u listopadu 2016. godine, te da je zatražio politički azil u Crnoj Gori.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!