[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/10\/lisiceh-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/10\/100x73\/lisiceh-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/10\/lisiceh-2.jpg","size":"279.29","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Uhapšen Dobojlija zbog pokušaja ubistva supruge

Muškarac inicijala Đ.N. (1964.) s područja Doboja uhapšen je zbog pokušaja ubistva svoje supruge.

Iz policije su potvrdili da je Đ.N. jučer lišen slobode zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

-Za prijavljeno lice Đ.N. postoji osnov sumnje da je istog dana, ispred pomoćnog objekta (štale), hladnim oružjem nanijelo ubodnu ranu svojoj supruzi u predjelu stomaka i posjekotinu na ruci – saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Povrijeđenoj je ukazana medicinska pomoć u službi hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju, nakon čega je prevezena u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 vrše uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koji je u toku.

Nezvanično, N.Đ je svoju suprugu napao nožem, par dana nakon što ga zbog nesuglasnica napustila i otišla kod sina.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!