[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/australija-sydney-policija-august-2019-xinhua.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/100x73\/australija-sydney-policija-august-2019-xinhua.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/13\/australija-sydney-policija-august-2019-xinhua.jpg","size":"353.55","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U Sydneyu žena zadobila ubodne rane nožem, napadač uhapšen

 Ženska osoba prevezena je u bolnicu nakon što je zadobila ubodne rane u napadu nožem koji se u utorak dogodio u središtu australskog grada Sydneya, objavila je australska policija.

Policija je privela muškarca koji ju je napao, a napadač je prethodno pokušao nožem napasti još nekoliko osoba, navode policijski izvori o incidentu koji je u utorak rano popodne po lokalnom vremenu izazvao nesvakidašnji zastoj u prometnim ulicama poslovnog središta najvećeg australskog grada.

"Imamo žensku osobu izbodenu nožem kojoj su hitne službe priskočile u pomoć i odvezle je u gradsku bolnicu", kazao je načelnik policije Gavin Wood.

Snimke na Twitteru pokazuju muškarca kako nakon napada juri preko gradskog raskršća i preskače preko zaustavljenih automobila mašući nožem.

Čovjek je pao na zemlju kada mu je jedan automobil prepriječio put i jedna ga osoba zaustavila stolicom.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!